Adverteren 

LATER… als ik dood ben

1e uitgave: 25 oktober 2017

29 oktober 2018 Later… misschien later…

De eerste LATER… als ik dood ben werd in oktober 2017 gelanceerd, met als doel om ieder jaar een glossy over alles rondom overlijden uit te brengen.

Met LATER.. hebben we echt wat in beweging gezet. Positieve reacties op de luchtige manier waarop we dit onderwerp hebben gepresenteerd en dankbare mensen die inspiratie hebben gehaald uit LATER… hebben gehaald voor hun eigen afscheid of het afscheid van een dierbare.

Met LATER… hebben we mensen uit de branche met elkaar verbonden. Mooie samenwerkingen zijn ontstaan!

Redenen genoeg om een tweede LATER… te maken. We waren al hard aan de slag met als doel om maart/april 2019 met de tweede LATER… uit te komen.

We werken aan LATER… met een klein team van superfijne mensen, maar het was ook een flinke klus om de eerste LATER… te maken en de tweede zou net zo mooi moeten worden.

Naast positieve energie heeft de eerste LATER… mij ook heel veel lichamelijke energie gekost. Teveel…

Nu in de eerste fase van de tweede LATER… speelt de vermoeidheid die ik na de eerste LATER.. had, al in die mate op, dat ik  het verstand boven mijn hart moet verkiezen. Dat is best lastig!

Na diep nadenken heb ik besloten geen tweede LATER… te maken. Evelien (redactie), Ingrid (acquisitie) en Thijs (vormgeving) staan met mij achter dit besluit.

Wij willen iedereen die op wat voor manier dan ook bij LATER… betrokken is geweest daar bijzonder hartelijk voor bedanken!

Liefs en wie weet tot LATER…

Marlies Bol Haagsma

Voor specifieke vragen en/of wensen verzoeken wij uw naam en telefoonnummer op ons contactformulier in te vullen, zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Adverteren